inFlow Inventory

inFlow Inventory

Inventory λογισμικό διαχείρισης σχεδιασμένο για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις
Βαθμολογία
3.3  (3 ψήφοι)
Η ψήφος σας
Βαθμολογία
2.0
100% καθαρό λογισμικό. Ελέγξτε την έκθεση.
Αυτό το πρόγραμμα έχει λάβει 5 βραβεία
  • Removing review for inFlow.
    I don't think you can delete a comment. At least, I don't see a function for this operation. However, if you click in the comment box, you will see a message that says: "All comments are moderated". Use another computer, eventually type in uppercase and, I think, someone will see it.

Κριτική

εισροή διαχείριση αποθεμάτων λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις. Χρησιμοποιώντας εισροή, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για την γραφειοκρατία, να εκπληρώσει τις ανάγκες των πελατών με μεγαλύτερη ακρίβεια, και δωρεάν μετρητά που πραγματοποιήθηκε σε περίσσεια απογραφή. εισροή μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την απογραφή, πάρτε τις παραγγελίες των πελατών, να αναδιατάξετε απόθεμα, τη δημιουργία αναφορών, και πολλά άλλα.
Κρατήστε τα προϊόντα σας οργανωμένη με φωτογραφίες, τιμές και κατηγορίες. εισροή μπορεί να χειριστεί εύκολα 10, 000+ προϊόντα σε τακτική PC. Χρήση barcode scanner για να διαχειριστείτε το απόθεμά σας πιο γρήγορα και με ακρίβεια. εισροή είναι συμβατό με τους περισσότερους σαρωτές barcode μπορείτε να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας. Χρήση πολλαπλών μονάδων μέτρησης, π. χ. αγορά με την περίπτωση, την απογραφή κομμάτι από το κομμάτι, και να το πουλήσει με το κιλό. Παρακολούθηση των αποθεμάτων σε πολλαπλές τοποθεσίες. Χρήση sublocations να με μεγαλύτερη ακρίβεια να παρακολουθείτε διάδρομο αριθμούς, αριθμούς bin, κλπ. Να πάρει ένα πλήρες ιστορικό των τυχόν κινήσεις απογραφής ή προσαρμογές να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα ή κλοπή. Αυτόματα συγκεντρώσει τελειωμένος-τα προϊόντα ή τις συσκευασίες, από τις πρώτες ύλες, την ενημέρωση του αποθέματος ανάλογα.
εισροή έρχεται σε τρεις εκδόσεις:
Δωρεάν, Τακτική ($299), Premium ($499).
Οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις:

Κατεβάστε για Mac