inFlow Inventory

inFlow Inventory

Софтуер за управление на Inventory е предназначен за малкия и среден бизнес
Оценка
3.3  (3 гласа)
Вашият глас
Резултат
2.0
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 5 награди
  • Removing review for inFlow.
    I don't think you can delete a comment. At least, I don't see a function for this operation. However, if you click in the comment box, you will see a message that says: "All comments are moderated". Use another computer, eventually type in uppercase and, I think, someone will see it.

Отзив

приток е Управление на инвентара софтуер, предназначен за малкия и среден бизнес. С помощта на потока, може да се спести време за обработка на документи, по-точно отговаря на нуждите на клиентите и освобождаване на парични средства, намиращи се в неликвидах. притока може да ви помогне да следите инвентара си, да приемате поръчки от клиенти, по реда на склад, за да образуват доклади и др.
Запазите продукти, организирани със снимки, цени и категории. притока може лесно да се справят 10, 000+ продукти на регулярна PC. Използване на скенери за баркодове за по-бързо и прецизно управление. приток е съвместим с повечето скенери за бар-код може да се свърже към компютър. Използване на няколко мерни единици, например, купете си калъф, проследяване на запасите поотделно и продават дюжинами. След инвентаризация на няколко места. Да използва свои подчинени за местонахождение, за по-точно проследяване на номера на пътеката, стаи ОГРН и др Получите пълна история на всяко преместване на стоки или корекции проследят всички проблеми или кражба. Автоматично събира готовите продукти или опаковки от суровини и материали, съответните обновяване на запасите.
приток се предлага в три издания:
Безплатен, Редовен ($299) и Premium ($499).
Информацията е актуализирана на:

Изтегляне за Mac