inFlow Inventory

inFlow Inventory

Inventory software de management proiectat pentru întreprinderile mici și mijlocii
Evaluare utilizator
3.3  (3 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.0
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 5 premii
  • Removing review for inFlow.
    I don't think you can delete a comment. At least, I don't see a function for this operation. However, if you click in the comment box, you will see a message that says: "All comments are moderated". Use another computer, eventually type in uppercase and, I think, someone will see it.

Recenzie

afluxul este inventory management software proiectat pentru întreprinderile mici și mijlocii. Prin utilizarea fluxului, puteți economisi timp pe documente, de a satisface nevoile clientilor cu mai multă precizie, și de a elibera numerar deținute în exces de inventar. fluxul poate ajuta să urmăriți inventar, preia comenzile clientilor, reordona stoc, generarea de rapoarte, și mult mai mult.
Păstrați produsele organizat cu imagini, prețuri, și categorii. fluxul poate manipula cu ușurință 10, 000+ produse on un regulat PC. Utilizarea scanerelor de coduri de bare pentru a gestiona inventarul dvs. mai rapid și mai precis. afluxul este compatibil cu cele mai multe scanere de coduri de bare vă puteți conecta la computer. Utilizați mai multe unități de măsură, de exemplu, cumpara de caz, a urmări inventar cu bucata, și să vândă de duzină. Urmăriți inventar în mai multe locații. Utilizarea sublocations de a mai urmări exact raionul numere, numere bin, etc. Obtine un istoric complet de orice inventar mișcări sau ajustări pentru a urmări în jos orice probleme sau furt. Automat asambla produse finite sau pachete de materii prime, actualizarea inventarului în mod corespunzător.
afluxul vine în trei ediții:
Gratuit, Regulat ($299) și Premium ($499).
Informații actualizate în data de:

Descărcă pentru Mac