inFlow Inventory

inFlow Inventory

Inventory hallinta-ohjelmisto on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille
Käyttäjän arviointi
3.3  (3 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
2.0
100% puhdas ohjelmisto. Tarkista raportin.
Tämä ohjelma sai 5 palkintoa
  • Removing review for inFlow.
    I don't think you can delete a comment. At least, I don't see a function for this operation. However, if you click in the comment box, you will see a message that says: "All comments are moderated". Use another computer, eventually type in uppercase and, I think, someone will see it.

Arvostelu

virta on varaston hallinta-ohjelmisto on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille. Käyttämällä virta, voit säästää aikaa paperityötä, täyttää asiakkaiden tarpeet entistä tarkemmin, ja ilmainen nopeasti käteistä pidettiin ylimääräinen varasto. virta voi auttaa sinua seurata varaston, ota asiakkaiden tilauksia, täydentää varastot, luoda raportteja, ja paljon muuta.
Pidä tuotteet järjestetään kuvia, hintoja, ja luokat. virta voi helposti käsitellä 10, 000+ tuotteita säännöllisesti PC. Käytä viivakoodi skannerit hallita varaston nopeammin ja tarkemmin. virta on yhteensopiva useimpia viivakoodi skannerit voit kytkeä tietokoneeseen. Käytä useita mittayksiköt, esim. ostaa tapaus, seurata varaston pala, ja myydä tusina. Seurata varaston eri paikoissa. Käytä sublocations tarkemmin seurata käytävällä numerot, bin numerot, jne. Saada täyden historian kaikista varaston liikkeitä tai säätöjä jäljittää ongelmia tai varkaudesta. Automaattisesti koota lopputuotteita tai paketteja, alkaen raaka-aineiden, päivittää varaston vastaavasti.
virta tulee kolme versiota:
Ilmainen, Säännöllinen ($299) ja Premium ($499).
Tiedot päivitetty:

Lataa Macille