inFlow Inventory

inFlow Inventory

Inventory menedzsment szoftver célja a kicsi közepes méretű vállalkozások
Értékelés
3.3  (3 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
2.0
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 5 díjat kapott
  • Removing review for inFlow.
    I don't think you can delete a comment. At least, I don't see a function for this operation. However, if you click in the comment box, you will see a message that says: "All comments are moderated". Use another computer, eventually type in uppercase and, I think, someone will see it.

Ismertető

beáramló készletkezelő szoftvert úgy tervezték, kicsi, közepes méretű vállalkozások. Segítségével beáramlása, időt takaríthat meg a papírokat, teljesíti az ügyfél igényeinek pontosabban, a szabad tartott készpénz a felesleges készlet. beáramlását, segít nyomon követni a készlet, a vevő megrendelések, átrendezése raktáron, jelentések, sokkal több.
Tartsa a termékek szervezett képek, árak, valamint a kategóriák. beáramlását könnyen kezelni 10, 000+ termékek rendszeres PC. Használja vonalkód kezelése, a leltár több, gyorsan, pontosan. beáramló kompatibilis a legtöbb vonalkódolvasó csatlakoztatható a számítógéphez. Több mértékegységek, pl. vásárolni az esetben a pálya leltár, amelyet a darab, eladni a tucat. Pálya leltár egyszerre több helyen is. Használja sublocations, hogy pontosan nyomon folyosón számok, bin számok, stb. Teljes történelem bármely készlet mozgások vagy kiigazítások lenyomozni a problémák, vagy a lopás. Automatikusan össze késztermékek vagy a csomagokat, a nyersanyagok, frissíti a jegyzéket, ennek megfelelően módosítani kell.
beáramlását jön három kiadásban:
Ingyenes, Rendszeres ($299), valamint Prémium ($499).
Információ frissítve:

Letöltés Mac-re