inFlow Inventory

inFlow Inventory

Inventory management software ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven
Gebruikerswaardering
3.3  (3 stemmen)
Jouw stem
Score
2.0
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma ontving 5 onderscheidingen
  • Removing review for inFlow.
    I don't think you can delete a comment. At least, I don't see a function for this operation. However, if you click in the comment box, you will see a message that says: "All comments are moderated". Use another computer, eventually type in uppercase and, I think, someone will see it.

Recensie

instroom in het beheer van de inventaris software, die is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Door het gebruik van de instroom, kunt u tijd besparen op papierwerk, te voldoen aan de behoeften van de klant meer nauwkeurig, en geld vrij te maken aangehouden in overtollige voorraden. instroom kan u helpen bijhouden van inventaris, klanten orders, de volgorde van de voorraad, het genereren van rapporten en nog veel meer.
Houd uw producten georganiseerd met foto ' s, prijzen en categorieën. instroom kan gemakkelijk omgaan met 10, 000+ producten op een regelmatige PC. Gebruik van barcode scanners voor het beheren van uw voorraad sneller en nauwkeuriger. instroom is compatibel met de meeste barcode scanners kunt u aansluiten op uw computer. Het gebruik van meerdere eenheden van meting, bijv. kopen door het geval, het bijhouden van de inventaris door het stuk, en de verkopen van de tientallen. Bijhouden van de voorraad op meerdere locaties. Gebruik sublocations om meer nauwkeurig te traceren gangpad nummers, bin-nummers, etc. Voor een volledige geschiedenis van een inventaris bewegingen of aanpassingen aan het opsporen van eventuele problemen of diefstal. Automatisch monteren afgewerkte producten of pakketten van grondstoffen, het bijwerken van de voorraad aangepast.
de instroom bestaat in drie versies:
Gratis, Regelmatige ($299) en Premium ($499).
Info vernieuwd op:

Downloaden voor Mac