inFlow Inventory

Софтуер за управление на Inventory е предназначен за малкия и среден бизнес

доверен ИЗТЕГЛЯНЕ 1.2 MB

приток е Управление на инвентара софтуер, предназначен за малкия и среден бизнес. С помощта на потока, може да се спести време за обработка на документи, по-точно отговаря на нуждите на клиентите и освобождаване на парични средства, намиращи се в неликвидах.

притока може да ви помогне да следите инвентара си, да приемате поръчки от клиенти, по реда на склад, за да образуват доклади и др.
Запазите продукти, организирани със снимки, цени и категории. притока може лесно да се справят 10, 000+ продукти на регулярна PC. Използване на скенери за баркодове за по-бързо и прецизно управление. приток е съвместим с повечето скенери за бар-код може да се свърже към компютър. Използване на няколко мерни единици, например, купете си калъф, проследяване на запасите поотделно и продават дюжинами. След инвентаризация на няколко места. Да използва свои подчинени за местонахождение, за по-точно проследяване на номера на пътеката, стаи ОГРН и др Получите пълна история на всяко преместване на стоки или корекции проследят всички проблеми или кражба. Автоматично събира готовите продукти или опаковки от суровини и материали, съответните обновяване на запасите.
приток се предлага в три издания:
Безплатен, Редовен ($299) и Premium ($499).

Тази програма има 5 награди
Този софтуер е проверен за вируси и се установи, че в него няма такива. Кликнете тук, за да видите доклада.
доверен ИЗТЕГЛЯНЕ 1.2 MB
Спецификации
Разработчик:
Archon Systems Inc.
Вид лиценз:
За краткосрочно ползване
Коментари
Matt Преди 9 години

Hi ChristianThanks for letting us get in touch with you to clear up the miscommunication. We're truly sorry to have upset you that much.It has always been our goal to make our customers as happy as possible and we clearly failed in this case. That being said, as you experienced, we're always willing to do what it takes to make things right!As we discussed, the pricing never changed to a yearly model (it's our fault for not making that clear). When you a buy a license, it's yours for life. :)If anyone has questions, feel free to email me directly at matt@inflowinventory.com :)

FoxCola Christian Преди 9 години

When I downloaded this program I was told that the lifetime license was $299. When my trial expired, they changed the pricing to $399 per year. When I contacted them to let them know that they bait and switched us, they offered a 25% discount on the first year. I told them that i was going to leave a hundred reviews telling potential customers about their business tactics and I got no response. I guess this is what happens when you do business with archon and inflow inventory management. please share and comment on this review to help us spread the word to others.

FoxCola Christian Преди 9 години

The staff at inflow helped resolve this issue and I am having trouble removing my previous comment/review. Please disregard my previous comment. Their program works as advertised and is worth every penny. Thanks, inflow!

Guest Преди 14 години

I work with it, very helpful

Сродни предложения